Praktijkinformatie

Op deze pagina vindt u onder andere onze medewerkers, onze openingstijden en de algemene informatie over onze praktijk.

Medewerkers

A.P.E. Hoppenbrouwers

Huisarts

R. Roze

Huisarts

S. Quak

Praktijkmanager

Larissa Botea

Doktersassistente

Dominique Vlug

Doktersassistente

Bianca van Lieshout

Praktijkondersteuner

Chantal Schipper

Praktijkondersteuner GGZ

Elise Bisschop

Doktersassistente in opleiding

Juultje Wiegman

Dokterassistente in opleiding

Anja Strijdhorst

Balie assistente

Algemene informatie

Huisartsenpraktijk Hoppenbrouwers
Klapwijkse Zoom 103
2652 CG Berkel en Rodenrijs
Fax: 010-5111313
Tel: 010-5112490

Openingstijden praktijk
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag t/m zondag: Gesloten

Telefonische bereikbaarheid
Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen:

  • 08.00 – 10.00 uur 
  • 10.20 – 12.30 uur
  • 13.30 – 15.30 uur

Buiten deze tijden zijn we uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Buiten de openingstijden kunt u voor spoedeisende hulp terecht bij de Huisartsenpost SFG Kleiweg 500 te Rotterdam. Uitsluitend na telefonische aanmelding via het telefoonnummer 010-4669573.

Telefoonnummer
Praktijk telefoonnummer: 010-5112490
U krijgt het volgende keuzemenu te horen:
Keuze 1: Dit is uitsluitend voor spoedgevallen en u krijgt snel de assistente aan de lijn.
Keuze 2: Deze optie is 24 uur per dag beschikbaar voor het bestellen van medicijnen. Spreek duidelijk uw naam, adres en geboortedatum in, met de naam van de medicijnen, de dosering en de hoeveelheid die u wenst te krijgen. De volgende werkdag staan de recepten klaar bij de apotheek.
Keuze 3: U krijgt de assistente aan de lijn. De assistente is dagelijks van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.00 uur hiervoor beschikbaar. Buiten deze tijden graag alleen bellen voor zaken die niet tot de volgende dag kunnen wachten.

Spreekuur
Er is een afspraakspreekuur. De gemiddelde tijd van een consult bedraagt 10 minuten. De assistente zal vragen naar de reden van uw afspraak. Dit om in te schatten hoeveel tijd hiervoor nodig is, en of iets spoedeisend is of niet. Denkt u meer tijd nodig te hebben dan kunt u dit ook zelf aangeven.

Spreekuurtijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00 uur
Zaterdag & zondag: gesloten

Terugbelafspraak
Voor telefonische vragen aan de huisarts kan een terugbel afspraak worden gemaakt. Liefst vóór 11.00 uur. Indien mogelijk wordt u tussen 11.00 en 12.00 uur teruggebeld en anders in ieder geval dezelfde dag.

Afspraak bij assistente
Voor alles wat bij de assistente gedaan kan worden (controle bloeddruk, injecties, wratten aanstippen, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, etc.) kunt u alleen met een afspraak bij haar terecht. Ook kunt u, alleen op voorschrift van de dokter, terecht voor een longfunctie onderzoek, een 24-uurs bloeddrukmeting, een ECG, een gehoortest, of een doppleronderzoek (onderzoek van de bloedvaten van het been). Urine het liefst vóór 10.00 uur afgeven bij de balie, met duidelijke vermelding van uw naam, geboortedatum en adres op het potje.

Patiëntenportaal
Het patiëntenportaal biedt een veilige omgeving voor e-consulten, herhaalrecepten, het maken van een afspraak en inzage in uw eigen dossier.

Voordat u dit portaal kunt gebruiken moet u zich eerst registreren, dit kunt u hier doen.

EHBO
Voor eerste hulp (open wonden, verbranding etc.) kunt u tijdens de praktijktijden altijd direct terecht. Als u van tevoren belt of laat bellen, kunnen wij rekening houden met uw komst.

STAR
In ons centrum is een prikpost van de STAR gevestigd. Deze is dagelijks van 8.00 tot 11.30 uur open om uw bloed af te nemen. Ook kunt u hier kweekjes e.d. afleveren voor onderzoek. De Star verzorgt ook wekelijks echo’s en biedt holter onderzoek aan.

Nieuwe inschrijvingen
De praktijk is open voor inschrijving van nieuwe patiënten. Het verzorgingsgebied van praktijk Hoppenbrouwers is Berkel en Rodenrijs, en alleen voor verhuizingen van al ingeschreven patiënten ook de noordelijke regio van Bergschenhoek.
U kunt zich in schrijven door hier te klikken.