Coronavirus (COVID-19)

Voor het laats bijgewerkt op 02 oktober 2020

Spreekuren

Indien er geen verschijnselen van Corona zijn kunt u, voor klachten waarbij fysieke beoordeling nodig is, een afspraak op het reguliere spreekuur maken, ook weer via ons e-portaal. Echter willen we u vragen om zoveel mogelijk klachten waarvoor u niet daadwerkelijk op de praktijk gezien hoeft te worden af te handelen middels e-consulten. Mede ook om telefonische drukte te voorkomen.

Om de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden kunnen we nog steeds veel minder patiënten op de praktijk zien dan voorheen gebruikelijk was. Er staan minder stoelen in de wachtkamer en elke zorgverlener heeft een specifieke stoel aangewezen gekregen. Let hier dus goed op als u een afspraak heeft. Om te voorkomen dat het spreekuur uitloopt willen we vragen om ook echt niet meer klachten te bespreken dan er tevoren afgesproken of aangegeven is. Ook dit is weer om de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden.

Testbeleid

Personen met klachten passend bij het coronavirus kunnen sinds 1 juni zelf diagnostiek aanvragen bij een van de testlocaties via het landelijke telefoonnummer: 0800-1202 of online via https://coronatest.nl/